+36203941412 info@kecskesildi.hu

Ma írni akartam valami nagyon elmélyült, nagyon elgondolkodtatós bejegyzést. Egy olyan életem eddigi értelme jellegűt, elvégre szülinapom van. Nagyon okosat, nagyon szépet….de aztán kútba esett ez az eszmefuttatás, mert rábukkantam a neten egy bejegyzésre, ami össze foglalta a 90-es évek „kincseit”. Olyan jót mosolyogtam rajta, hogy mennyi mindenért rajongtam kislányként, hogy úgy gondoltam én is megcsinálom egy képkollázsban.

Hogy milyen naivan tudtam hinni a szerelmes sorozatokban, hogy milyen menőnek éreztem magam a tetkós nyakláncban, hogy milyen boldog voltam, amikor apukám bekötötte a szobámba az ikertelefont és nem kellett az előszobában kuporogni, miközben órákat beszélgettem azzal a barátnőmmel, akivel egyébként egész nap együtt voltam.
Hogy milyen menő volt megvenni életem első igazi Backstreet Boys kazettáját, mert a CD túl drága volt.
Hogy Patrick Swayze kisugárzása milyen mély benyomást tett rám és azóta is úgy gondolom, hogy engem sem lehet a sarokba ültetni. Máig felfoghatatlan miért gyűjtöttünk műanyag cumikat, kicsit, nagyon, lilát, rózsaszínt, de az nagyon menő volt, akinek volt minden -féle.

Szóval azt gondolom isteni időszak volt. A suli buli, ami tavasszal 17-től 20-ig tartott full világosban, de nem baj jó volt az esti smink is, még ha felismerhetetlenre is sikerült. Aztán ha felkértek a világ leghosszabb lassú számára (Metallica Nothing else maters) akkor az a 6 perc maga volt a mennyország. Szóval, most nézzétek el nekem, hogy az önismeret legmélyebb bugyrai helyett, a nosztalgiában süllyedtem el, de ma ez csalt mosolyt az arcomra.

Aztán ez azt üzente, hogy nem kell olyan komolyan venni a mostani időszakot sem. Ami tiniként megoldhatatlan problémának tűnt, most csak egy legyintést érdemel. Lehet 20 év múlva ugyanezt fogom gondolni a mostani helyzetről.

Szóval  a múlt lehet kapaszkodó a jelenhez, hisz, ha akkor meg tudtam oldani az akkori bölcsességemmel, akkor most is meg tudom oldani, csak el kell hinnem.

Ha tetszett a bejegyzés nézd meg a többi olvasnivalót is a blogban, és ha úgy gondolod oszd meg másokkal is.